Lekker rocken tijdens deze gitaarles in Leiden

gitaarles leiden

Lekker rocken tijdens deze gitaarles in Leiden

Op zoek naar een gitaarles in Leiden? Rockademy biedt gitaarlessen aan voor jong en oud. Door de unieke lesmethode ben jij binnen no time een rockster!

Je leert bij Rockademy gitaarspelen van een professionele docent die samen met jou de les invult. Je hoeft niet bang te zijn voor overbodige theorieën die je niet gebruikt, want jij bent diegene de bepaalt wat er gebeurt. De lessen zijn namelijk praktijkgericht hierbij houdt de docent rekening met jouw wensen. En dat is precies wat Rockademy uniek maakt.

gitaarles leiden
Een gitaarles duurt een half uur en wordt gegeven op maandag tot en met vrijdag, op een door jou gekozen tijdstip.

Bij Rockademy leer je eerst het instrument kennen. Je maakt kennis met de basis en leert alles wat nodig is om gitaar te kunnen spelen. Als je deze basis onder de knie hebt, kan je nummers uitkiezen en deze samen met je docent oefenen. Rockademy geeft je dus de vrijheid om te spelen wat je zelf wilt. Niks moet, alles mag!

Als je het gitaarspelen een beetje in de vingers hebt en zin hebt om het aan een breder publiek te laten horen, dan biedt Rockademy jou de kans om te shinen. Rondom de feestdagen krijg je de mogelijkheid om te laten zien wat je in huis hebt bij onze eigen jamsessies.

Meld je nu aan voor een