DJ-les in Leiden

dj les leiden

DJ en Producer les in Leiden: Mix de vetste beats

Lijkt het jou geweldig om platen te mixen en ben jij nu op zoek naar een DJ les in Leiden? Kom dan naar Rockademy en zet de eerste stap om de nieuwe Armin van Buuren, Afrojack of DJ Hardwell te worden.

Rockademy biedt jou de gelegenheid om je lekker uit te sloven achter de draaitafel. Mix de vetste beats en geef je eigen draai aan de door jou gekozen nummers. Bij Rockademy is het allemaal mogelijk.

Alles wordt voor je geregeld bij Rockademy. Je hoeft je niet druk te maken over de apparatuur, want de comfortabele lesruimtes zijn voorzien van alles wat een DJ/producer nodig heeft.

Bij Rockademy krijg je les van een docent die samen met jou de invulling van de les bepaalt. De docent luistert naar jouw wensen en gaat daarmee aan de slag om jou zo goed mogelijk te helpen. Je leert eerst de basis en gaat van daaruit verder werken. Wil jij je eigen muziek produceren? Dan is dit ook mogelijk. Duik de studio van Rockademy in en produceer je eigen vette hit!

Van DJ les in Leiden naar Hollands got Talent

Een van onze eerste en bekendste leerlingen stond na anderhalf jaar DJ les al op 11-jarige leeftijd op het podium bij Holland’s Got Talent. Hij bereikte daar zelfs de liveshows en wordt de nieuwe Armin van Buuren genoemd. Rockademy zorgde voor zowel het leerproces als de performance op het podium.

Meld je nu aan voor een