Business to business

Kinderdagverblijven, BSO’s en scholen

Rockademy is ook actief bij BSO’s, kinderdagverblijven en scholen. Opvangcentra en BSO’s die zich onderscheiden en meer willen bieden dan alleen (naschoolse) opvang maken gebruik van het Rockademy programma. Hier wordt in overleg een programma samengesteld om muzieklessen en workshops te geven. Dit kan op locatie maar hoeft niet.

Op diverse scholen geeft Rockademy workshops waar leerlingen op een interactieve manier kennismaken met populaire muziekinstrumenten. Ook gastcolleges zijn mogelijk.

Alles is bespreekbaar zang en performance, musicallessen, DJ lessen, gitaarlessen of gewoon een onvergetelijk muziekfeestje met alle kinderen.

Ook voor gehandicapten en kinderen met een beperking zijn er mogelijkheden. Rockademy heeft o.a. workshops gedaan voor Stichting Nadja en Thomashuizen. Ook voor het Ronald Mc Donaldhuis en Willem Alexander Kinderziekenhuis zet Rockademy zich in.

We maken in overleg een speciaal muziekprogramma op maat. Rockademy levert docenten, instrumenten, administratie en plezier! Een compleet pakket zonder omkijken. Wij het werk, u de complimenten!

Bedrijfsworkshops

Rockademy verzorgt complete bedrijfsworkshops, jamsessies, optredens en teambuildingssessies. Dit kan in ons eigen Rockademy Cafe maar wij komen ook op locatie! Veel bedrijven zoeken naar een manier om de onderlinge samenwerking en communicatie te optimaliseren en/of te verbeteren of gewoon een gezellig dagje/avondje uit.

Rockademy heeft een speciaal business programma ontwikkeld waarbij niet alleen plezier wordt gemaakt maar ook de werkzaamheden worden vertaald in het met elkaar muziek maken. In de muziek moet je adhoc een goed resultaat kunnen neerzetten zonder enige voorbereiding met mensen die je soms ook niet kent, denk aan jamsessies. Dit kan alleen als je écht met elkaar communiceert, naar elkaar luistert en elkaar helpt. Er is geen betere manier om duidelijk te maken hoe een team óptimaal moet functioneren als in de muziek.

Hoe kun je werk (nog) leuker maken? Hoe kun je de week ‘breken’ op woensdag? Wat is een leuke afsluiter van de week i.c.m. een borrel? Rockademy heeft het antwoord op deze vragen. Muziek werkt ontspannend en door bijvoorbeeld samen te zingen stimuleer je saamhorigheid en nieuwe energie. Leuker kun je je week niet beginnen! Sport verenigt, muziek verbroedert!

Rockademy TV kan een professionele beeldopname maken van de workshop, hiermee kan het team de workshop later nog terugkijken. Leuk als teamcadeau!

Waar onze bedrijfsworkshops voor staan zie je in dit filmpje.

Informeer naar een programma op maat!