KinderfeestjeLeiden.nl

De ongeëvenaarde kinderfeestjes van Rockademy

Houdt jouw kind van muziek, spanning, plezier en hé-lé-maal los gaan op het verjaardagsfeestje? Rockademy heeft het meest gevarieerde en originele kinderfeestje, de jarige kan zijn/haar ideale kinderfeestje zelf samenstellen.

Met ruim 6000 gevierde kinderfeestjes (± 50.000 blije kinderen!) mag Rockademy zich met gepaste trots marktleider noemen. Logisch! Onze kinderfeestjes vallen in de smaak bij zowel jongens als meisjes en kan altijd doorgaan ongeacht de weersomstandigheden.

Neem hieronder de verschillende programma’s door en maak dan je keuze. Zelf combinaties maken is mogelijk, neem dan eerst contact op.

Weet je nog niet of iedereen aanwezig kan zijn? Geef dit dan aan in het opmerkingenvakje bij het reserveringsmenu en reken dan het aantal kinderen af wat zeker komt (minimaal 8). Je kunt dan op de dag zelf de eventuele extra kinderen contant afrekenen. Let op: wij hebben geen pinapparaat!

Bij het Small Kinderfeestje heb je een kort en krachtig kinderfeestje waar je een half uur helemaal los gaat in onze lasergamehal. Deze heb je helemaal voor je eigen groep, hoe cool is dat?!

Wil je langer lasergamen? Natuurlijk kan dat, geef dit dan aan in het reserveren menu bij ‘opmerkingen’. Je kunt kiezen tussen 30 minuten of een veelvoud daarvan.

Minimale leeftijd: 6 jaar

Duur: minimaal 30 minuten

Kosten: € 7,95 p.p.p. 30 minuten

Wil je iets met muziek doen? Kies dan voor het Medium Kinderfeestje. Jullie leren in een paar minuten al een liedje ongeacht of je al een instrument bespeelt. Natuurlijk gaan jullie dit als band uitvoeren!

De jarige mag als eerste zijn/haar instrument kiezen, daarna mag hij/zij de rest van de band samenstellen. Degene die geen instrument spelen krijgen misschien wel de belangrijkste rol in de band, de zang! Jullie gaan je eigen tekst schrijven.

Aansluitend gaan we de wereld van de DJ in, je gaat ook echt achter de professionele DJ draaitafels! Vanwege de grootte van de instrumenten moeten kinderen minimaal 7/8 jaar zijn. Kinderen die net 7 zijn kunnen fysiek te klein zijn voor de instrumenten.

Als klap op de vuurpijl krijgen alle kinderen een gratis proefles naar keuze t.w.v. € 10,- aangeboden!

Klik hier voor het promo filmpje.

Minimale leeftijd: 7/8 jaar

Duur: 60 minuten

Kies je voor het Large Kinderfeestje dan gaan jullie om de beurt los op een stoer instrument en leren jullie ook nog een legendarisch liedje spelen! Daarna ga je je eigen feestje bouwen als DJ, je laat je publiek hé-lé-maal uit z’n dak gaan! Omdat je publiek een prijs kan winnen doet iedereen ook zijn uiterste best jouw grootste fan te worden. Omwille van de tijd komt niet iedereen aan de beurt als DJ in dit onderdeel. Niet getreurd, het lasergamen maakt alles weer goed!

Na een korte pauze, met chips en limonade en tijd voor cadeaus, is het tijd voor spanning! In de game-pit van Lasergamen Leiden ga je helemaal los en waan je je in een andere wereld. Diverse schuilplekken, licht- en geluidseffecten zorgen voor een heftige spanning. 

Niemand gaat met lege handen naar huis, alle kinderen krijgen een gratis proefles naar keuze t.w.v. € 10,- aangeboden!

Bij het Large en Extra Large kinderfeestje is er ruimte voor het uitpakken van cadeaus

Klik hier voor het promo filmpje.

Minimale leeftijd: 6 jaar

Duur: 1,5 uur

Bij het Extra Large Kinderfeestje heb je een tot in de puntjes verzorgd feestje, je sluit je Large feestje af met gezellig samen eten. Rockademy heeft een speciale samenwerking met Mc Donald’s en Pannenkoekenhuis De Schaapsbel beide gevestigd aan de Beestenmarkt en op 5 minuten loopafstand van Rockademy. Welke kies jij?

Bij Mc Donald’s ga je smakelijk afterparty’en o.l.v. je eigen host(ess). Je krijgt je eigen versierde tafel, wordt verwend met een happymeal en kan je los gaan in Playland. De jarige krijgt een cadeautje en iedereen mag zijn eigen ijsje maken en versieren aan tafel.

Of ga je liever naar Pannenkoekenhuis De Schaapsbel? Je wordt dan feestelijk ontvangen in een authentiek pannenkoekenhuis waar je je eigen pannenkoek gaat versieren! Met een lekker ijsje als toetje, verfrissende limonade én een leuke verrassing is dit het ultieme kinderfeestje!

Voor het XL kinderfeestje krijg je bij Rockademy 5% korting! Je betaalt € 15,- p.p. (i.p.v. € 15,50) de rest reken je apart af bij het gekozen restaurant.

Ook hier krijgen alle kinderen een gratis proefles naar keuze t.w.v. € 10,- aangeboden!

Minimale leeftijd: 6 jaar

Totale duur: ± 2,5 uur (incl. eten)

Maak gratis gebruik van onze leuke uitnodigingen!

Niets is leuker dan een persoonlijke uitnodiging. Onderstaande uitnodigingen zijn leuk om aan de kinderen mee te geven. Klik op de afbeelding en maak vervolgens gebruik van de rechtermuisknop om de afbeelding te printen of elders op te slaan.

Medium/Rockstar

 

Music & DJ Party

 

Zwart wit

 

Large feestje

 

Small & Lasergamen

Volg nu de 3 stappen naar een ongeëvenaard kinderfeestje

  1. Check hieronder eerst de beschikbaarheid en reserveer online
  2. Betaal direct online (let op: directe online betaling verplicht anders wordt de reservering geannuleerd)
  3. Maak gratis gebruik van onze leuke persoonlijke uitnodigingen

LET OP:

·       Wij hebben geen pinapparaat

·       Een optie nemen op een tijdslot is niet mogelijk

·       Het is niet mogelijk eerder te komen of langer te blijven dan de gereserveerde tijd

·       Er is geen restitutie bij afzeggingen van uitgenodigde, je bent uiteraard vrij om iemand anders mee te nemen.

.

 

.

De kinderfeestjes van Rockademy zijn i.s.m.: