Muzieklessen Leiden

Super actie!

Veel ouders weten niet welk instrument ze voor hun kind moeten kopen om te beginnen. Het is immers lastig om de juiste prijs-kwaliteitsverhouding te vinden tussen alle mogelijkheden.

Rockademy heeft een unieke actie voor nieuwe leden die serieus zijn om écht een instrument te bespelen. Hiervoor hebben we een leuk programma van (minimaal) één jaar. Dit is minimaal nodig om de basis onder de knie te krijgen. Ben je hier zeker van? Dan krijg je gelijk een gratis instrument (gitaar, basgitaar of keyboard) zodat je thuis kunt spelen!

LET OP: Als je hier voor kiest committeer je je contractueel voor een jaar. Wij gaan er standaard vanuit dat je hier niet voor kiest en dus maandelijks kunt opzeggen. Wil je gebruikmaken van bovenstaande actie? Meld dit dan op kantoor bij de inschrijving.

Klik hieronder op jouw les en vraag gelijk de proefles aan!

Lekker zingen begint met: gewoon DOEN!

Lekker je muzikaliteit en emoties kwijt kunnen? Van kampvuur liedjes tot gitaarvirtuoos! Ook ukelele!

Basgitaar is vaak een hele bewuste keuze. Bij die mooie diepe tonen past een bepaalde persoonlijkheid.

Nog steeds magisch en stoer voor jong en oud, drummen! Lijkt het je niet geweldig om je muzikaal uit te leven?

Met piano en keyboard kun je alle kanten op. Vroeger onderdeel van de opvoeding en in de hele historie een populair instrument.

Dj Les Leiden

Een persoon die over de hele wereld honderdduizenden mensen uit hun dak laat gaan, de ultieme Rockstar! Ook eigen tracks maken en produceren kan in de Rockademy Studio

Inspirerende teambuilding en workshops. Sport verbroedert, muziek verenigt!

Onvergetelijke muzikale kinderfeestjes!

Één pas waar van alles mee kan! Zowel voor leden als niet leden.

Meld je nu aan voor een