Drumles in Leiden: jij zorgt voor de beat!

gitaarles leiden

Drumles in Leiden: jij zorgt voor de beat!

Is drummen echt iets voor jou en ben je op zoek naar drumles in Leiden? Kom dan naar Rockademy en maak kennis met de unieke en verfrissende lesmethode.

Bij Rockademy krijgt je één op één les van een drumdocent in een comfortabele oefenruimte, waar alles al voor je klaarstaat. De docent gaat samen met jou op zoek naar een geschikt programma, luistert naar jouw wensen en leert jou de lekkerste beats. Hij/zij houdt rekening met het individu in plaats van de lesstof, waardoor de lessen zeer praktijkgericht en uniek zijn.

drumles leiden
De drumlessen van Rockademy duren een half uur en zijn van maandag tot en met vrijdag te volgen voor jong en oud.

Door de eigen invulling is het niet altijd nodig om overbodige theorieën te leren en bepaal je zelf wat je speelt. Je leert eerst de basis van het drummen en kan daarna eigen nummers gaan spelen. Rockademy geeft je dus alle vrijheid en dat typeert deze drumles in Leiden.

Rockademy begrijpt dat je het leuk vindt om je drumspel te laten horen aan een breder publiek, rondom feestdagen worden er door Rockademy verschillende optredens verzorgd, waar je als drummer natuurlijk ook aan mee kunt doen.

Meld je nu aan voor een