KinderfeestjeLeiden.nl

De onvergetelijke kinderfeestjes van Rockademy

Houdt jouw kind van muziek, spanning en los gaan op een feestje? Rockademy heeft het meest gevarieerde en originele kinderfeestje voor kinderen van 6 tot 16 jaar! Bij Rockademy kan de jarige zijn/haar ideale kinderfeestje zelf samenstellen.

Bij het Small Kinderfeestje heb je een kort en krachtig kinderfeestje waar je helemaal los kunt gaan in onze lasergamehal.

Wil je iets met muziek? Kies dan voor het Medium Kinderfeestje. We gaan gelijk muziek maken, de kinderen leren in een paar minuten al een liedje ongeacht of ze al een instrument bespelen. Dit is waar Rockademy voor staat! Na een drankje en wat lekkers gaan we de wereld van de DJ in, ze gaan ook echt achter de professionele DJ draaitafels!

Kies je voor het Large Kinderfeestje dan gaan we óók nog lasergamen, na al het muzikaal geweld is het tijd voor spanning! In de game-pit van Lasergamen Leiden kan je helemaal los gaan en waan je je in een andere wereld. Diverse schuilplekken, licht- en geluidseffecten zorgen voor een heftige spanning.

Bij het Extra Large Kinderfeestje heb je een tot in de puntjes verzorgd feestje! Rockademy heeft een speciale samenwerking met Mc Donald’s en Pannenkoekenhuis Oudt Leyden. Beide op 5 minuten loopafstand van Rockademy. Je gaat smakelijk afterparty’en o.l.v. je eigen host(ess) bij Mc Donald’s of je eigen pannenkoek versieren (én opeten natuurlijk) bij Pannenkoekenhuis Oudt Leyden!

Rockademy kinderfeestjes zijn op alle dagen mogelijk, doordeweeks en in de schoolvakanties op afspraak. In het weekend worden de Rockademy kinderfeestjes gehouden om 12.00, 14.00 en 16.00 uur. Zondagen tegen meerprijs € 2,50 p.p. Zelf combinaties maken is, in overleg, mogelijk bijv: 30 minuten lasergamen + Mc Donald’s of Pannenkoeken.

Maak gratis gebruik van onze leuke uitnodigingen!

Niets is leuker dan een persoonlijke uitnodiging. Onderstaande uitnodigingen zijn leuk om aan de kinderen mee te geven. Klik op de afbeelding en maak vervolgens gebruik van de rechtermuisknop om de afbeelding te printen of elders op te slaan.

 

De onvergetelijke kinderfeestjes van Rockademy zijn i.s.m: