Besteleensuperheld.nl

Bestel een superheld

Wil je een échte superheld op je kinderfeestje, school, attractie, beurs, evenement, winkelcentrum, of bedrijfsopening als eyecatcher? Je vindt ze bij Rockademy! Er zijn diverse mogelijkheden als een “meet & greet”, een superheldenfeestje en als eyecatcher voor bedrijven. Al onze superhelden zijn voorzien van speciaal voor ons op maat gemaakte (replica)kostuums uit de film, uniek ik Nederland! Je kunt kiezen uit Spiderman, Batman en Ironman. In de nabije toekomst verwachten we Superman en Captain America, meer info volgt.

Voor kinderfeestjes

Wie wil dat nou niet? Een bezoek van een échte superheld op je feestje? Kies een of meer van onze superhelden om langs te komen en iedereen te verrassen. Het is natuurlijk super cool om te zeggen dat je Spiderman kent. Ook Batman en zelfs Iron Man komen graag langs om je feestje onvergetelijk te maken.

Of vul je Rockademy kinderfeestje aan met een superhelden bezoek voor slechts € 14,95 extra! Onze razend populaire kinderfeestjes zijn nu uit te breiden met een superhelden bezoek voor een meet & greet en als eindbaas bij het lasergamen. Wie verslaat de superheld?

Business to business

Wil je de aandacht van het (voorbijgaand) publiek en/of ouders met kinderen? Geef ze een meet & greet met een echte superheld. Niets is leuker dan een onvergetelijke en tastbare belevenis! Leuk voor social media met je logo op de achtergrond.

Zwarte pieten

Vanaf eind november 2018 kun je bij ons ook de leukste en muzikaalste zwarte pieten vinden. Meer info volgt.

Ook Dinand Woesthoff (zanger Kane) viert zijn kinderfeestje met de superhelden van Rockademy

Tarieven

  • Onze prijzen zijn exclusief BTW en exclusief reis- en parkeerkosten.
  • Binnen een straal van 5 km van Leiden geen reiskosten, daarbuiten € 0,25 p/km
  • Een extra superheld is € 20,- voor Spiderman en Batman en € 30,- voor Iron Man per 15 min.

 

15 minuten
Spiderman

€ 45

Batman

€ 45

Ironman

€ 65

 

30 minuten
Spiderman

€ 75

Batman

€ 75

Ironman

€ 99

60 minuten
Spiderman

€ 125

Batman

€ 125

Ironman

€ 155

meerprijs langer dan 60 min.
Spiderman 30 min.

€ 50

Batman 30 min.

€ 50

Ironman 30 min.

€ 70

Informeer naar de mogelijkheden