Besteleensuperheld.nl

Bestel een superheld

Wil je een échte superheld op je kinderfeestje, school, attractie, beurs, evenement, winkelcentrum, of bedrijfsopening als eyecatcher? Je vindt ze bij Rockademy! Er zijn diverse mogelijkheden als een “meet & greet”, een superheldenfeestje en als eyecatcher voor bedrijven. Al onze superhelden zijn voorzien van speciaal voor ons op maat gemaakte (replica)kostuums uit de film, uniek ik Nederland! Je kunt kiezen uit Spiderman, Batman en Ironman. In de nabije toekomst verwachten we Superman en Captain America, meer info volgt.

Voor kinderfeestjes

Wie wil dat nou niet? Een bezoek van een échte superheld op je feestje? Kies een of meer van onze superhelden om langs te komen en iedereen te verrassen. Het is natuurlijk super cool om te zeggen dat je Spiderman kent. Ook Batman en zelfs Iron Man komen graag langs om je feestje onvergetelijk te maken.

Of vul je Rockademy kinderfeestje aan met een superhelden bezoek. De inmiddels enorm populaire kinderfeestjes bij Rockademy zijn nu uit te breiden met een superheld bezoek om de cadeaus uit te delen en als eindbaas bij het lasergamen. Wie verslaat de superheld?

Business to business

Wil je de aandacht van het (voorbijgaand) publiek en/of ouders met kinderen? Geef ze een meet & greet met een echte superheld. Niets is leuker dan een onvergetelijke en tastbare belevenis! Leuk voor social media met je logo op de achtergrond.

Zwarte pieten

Vanaf eind november 2018 kun je bij ons ook de leukste en muzikaalste zwarte pieten vinden. Meer info volgt.

 

Spiderman

€ 45

Batman

€ 45

Ironman

€ 65

 

Spiderman

€ 75

Batman

€ 75

Ironman

€ 99

Spiderman

€ 125

Batman

€ 125

Ironman

€ 155

Spiderman – 30 min

€ 50

Batman- 30 min

€ 50

Ironman – 30 min

€ 70

Informeer naar de mogelijkheden