BSO's en scholen

Kinderdagverblijven, BSO’s en scholen

Rockademy is ook actief bij BSO’s, kinderdagverblijven en scholen. Opvangcentra en BSO’s die zich onderscheiden en meer willen bieden dan alleen (naschoolse) opvang maken gebruik van het Rockademy programma. Hier wordt in overleg een programma samengesteld om muzieklessen en workshops te geven. Dit kan op locatie maar hoeft niet.

Op diverse scholen doet Rockademy muziekworkshops waar leerlingen op een interactieve manier kennismaken met populaire muziekinstrumenten. Ook gastcolleges zijn mogelijk door onze docenten.

Alles is bespreekbaar zang en performance, musicallessen, DJ lessen, gitaarlessen of gewoon een onvergetelijk kinderfeestje met alle kinderen.

Ook voor gehandicapten en kinderen met een beperking zijn er mogelijkheden. Rockademy heeft o.a. workshops gedaan voor Stichting Nadja en Thomashuizen. Ook voor het Ronald Mc Donaldhuis en Willem Alexander Kinderziekenhuis zet Rockademy zich in.

We maken in overleg een speciaal muziekprogramma op maat. Rockademy levert docenten, instrumenten, administratie en plezier! Een compleet pakket zonder omkijken. Wij het werk, u de complimenten!

Informeer naar een programma op maat!

Maak afspraak